POLÍTICA DE PRIVACITAT

Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL garanteix la privacitat de les dades de caràcter personal aportats, segons el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

La visita a aquesta pàgina web no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix, no obstant això, durant la visita és possible que se sol·licitin dades de caràcter personal a través de formularis.

Aquestes dades seran incorporades a un fitxer responsabilitat de Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL i seran utilitzades amb la finalitat de contestar la sol·licitud realitzada per la seva banda i per enviar-los informació de la nostra empresa i serveis per qualsevol mitjà de comunicació. A l’enviar aquest formulari, vostè està acceptant explícitament la recepció dels mateixos. Aquestes dades s’han de cancel·lar a petició seva o un cop satisfet la finalitat per la qual van ser recollides.

Com exercitar els drets: Els usuaris poden dirigir una comunicació per escrit a Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL amb domicili en C / FRANCESC CARBONELL, 46-48, BAIXOS 2a,
08034 BARCELONA, BARCELONA, o a l’adreça de correu electrònic info@presston.com incloent en ambdós casos una fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per exercir els seus drets, que són els següents:

▪ Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: vostè podrà preguntar a Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL si aquesta empresa està tractant les seves dades.
▪ Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes) o supressió.
▪ Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en el cas únicament seran conservats per Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
▪ Dret a oposar-se al tractament: Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL deixarà de tractar les dades en la forma que vostè indiqui, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.
▪ Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulgui que les seves dades siguin tractades per una altra firma, Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL li facilitarà la portabilitat de les seves dades a el nou responsable.

Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que s’hagi atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, vostè té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Com reclamar davant l’Autoritat de Control: Si un usuari considera que hi ha un problema amb la forma en què Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL està manejant les seves dades, pot dirigir les seves reclamacions a l’autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l’Agència Espanyola de protecció de Dades la indicada en el cas d’Espanya

La negativa a proporcionar les dades suposarà la no prestació o la impossibilitat d’accedir a el servei per als que eren sol·licitats. Vostè té dret de rebre resposta a qualsevol pregunta, consulta o aclariment que li sorgeixi derivada d’aquest formulari.

Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de el domicili del propietari de la pàgina web.

NOTÍCIES

La Diputació de Barcelona estén a set comarques el nou model...

El nou dispositiu incideix en la tasca preventiva i capacitat d’actuació en la primera intervenció per evitar al màxim l’inici de foc i la...

LLIBRES

Històries d’Alcalde – (6)

 HISTÒRIES D'ALCALDEDes d’Alcaldes.eu us volem recomanar un llibre que recull perfectament la nostra essència així com l’objectiu de la nostra plataforma: l’intercanvi d’idees, d’experiències,...

Històries d’Alcalde – (5)

HISTÒRIES D'ALCALDE Des d’Alcaldes.eu us volem recomanar un llibre que recull perfectament la nostra essència així com l’objectiu de la nostra plataforma: l’intercanvi...