POLÍTICA DE PRIVACITAT

Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL garanteix la privacitat de les dades de caràcter personal aportats, segons el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

La visita a aquesta pàgina web no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix, no obstant això, durant la visita és possible que se sol·licitin dades de caràcter personal a través de formularis.

Aquestes dades seran incorporades a un fitxer responsabilitat de Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL i seran utilitzades amb la finalitat de contestar la sol·licitud realitzada per la seva banda i per enviar-los informació de la nostra empresa i serveis per qualsevol mitjà de comunicació. A l’enviar aquest formulari, vostè està acceptant explícitament la recepció dels mateixos. Aquestes dades s’han de cancel·lar a petició seva o un cop satisfet la finalitat per la qual van ser recollides.

Com exercitar els drets: Els usuaris poden dirigir una comunicació per escrit a Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL amb domicili en C / FRANCESC CARBONELL, 46-48, BAIXOS 2a,
08034 BARCELONA, BARCELONA, o a l’adreça de correu electrònic info@presston.com incloent en ambdós casos una fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per exercir els seus drets, que són els següents:

▪ Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: vostè podrà preguntar a Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL si aquesta empresa està tractant les seves dades.
▪ Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes) o supressió.
▪ Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en el cas únicament seran conservats per Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
▪ Dret a oposar-se al tractament: Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL deixarà de tractar les dades en la forma que vostè indiqui, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.
▪ Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulgui que les seves dades siguin tractades per una altra firma, Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL li facilitarà la portabilitat de les seves dades a el nou responsable.

Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que s’hagi atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, vostè té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Com reclamar davant l’Autoritat de Control: Si un usuari considera que hi ha un problema amb la forma en què Presston COMUNICACIÓ INTERNACIONAL, SL està manejant les seves dades, pot dirigir les seves reclamacions a l’autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l’Agència Espanyola de protecció de Dades la indicada en el cas d’Espanya

La negativa a proporcionar les dades suposarà la no prestació o la impossibilitat d’accedir a el servei per als que eren sol·licitats. Vostè té dret de rebre resposta a qualsevol pregunta, consulta o aclariment que li sorgeixi derivada d’aquest formulari.

Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de el domicili del propietari de la pàgina web.

NOTÍCIES

Vilagrà: “Destinarem 140 milions d’euros per instal·lar prop de 3.000 quilòmetres...

La consellera de la Presidència obre les compareixences del Govern al Parlament per detallar els pressupostosVilagrà recorda que Catalunya necessitava els comptes...

LLIBRES

Històries d’Alcalde – (6)

 HISTÒRIES D'ALCALDEDes d’Alcaldes.eu us volem recomanar un llibre que recull perfectament la nostra essència així com l’objectiu de la nostra plataforma: l’intercanvi d’idees, d’experiències,...

Històries d’Alcalde – (5)

HISTÒRIES D'ALCALDE Des d’Alcaldes.eu us volem recomanar un llibre que recull perfectament la nostra essència així com l’objectiu de la nostra plataforma: l’intercanvi...