QUÈ ÉS ALCALDES.EU?

PUBLICACIÓ ON-LINE

Alcaldes.eu és una plataforma transmèdia dedicada a promoure el debat sobre l’àmbit municipal i a oferir entrevistes i perfils als seus gestors. Un aparador informatiu que permet compartir experiències i idees entre alcaldes i estar en contacte amb les inquietuds i necessitats del ciutadà. El lector té una participació activa, ja que pot opinar, enviar les seves cartes i proposar idees que sumin, sempre en positiu, per construir municipis i escenaris polítics d’acord amb les necessitats del ciutadà.

Alcaldes.eu actualitza les noticies a la pàgina web cada tres hores i publica cada 7 dies noves entrevistes a alcaldes i articles d’interès. S’hi pot subscriure de manera gratuïta i rebre cada número en el seu correu electrònic. Les entrevistes estan acompanyades d’una galeria d’imatges i d’un perfil informatiu de l’alcalde i del municipi.

Alcaldes.eu és una publicació que interessa als alcaldes, tinents d’alcalde, regidors, gestors municipals, analistes, polítics, observadors sociològics, empresaris i als ciutadants compromesos amb el seu municipi.

Alcaldes.eu proposa una participació activa d’usuari en la secció “No facis oposició, fes d’alcalde”. Els lectors i ciutadants poden opinar, enviar les seves cartes i proposar idees que sumin, sempre en positiu, per construir municipis i escenaris polítics a mida de les necessitats del ciutadà.

ESMORZARS ALCALDES.EU

Alcaldes.eu organitza periòdicament uns esmorzars-col·loqui per debatre temes que preocupen els Ajuntaments. Compten amb una quinzena d’alcaldes convidats per terme mig i provenen dels diferents municipis de Catalunya.

STAFF ALCALDES.EU

Editor i Director
F. Xavier Roca

Directora adjunta
Sílvia Sánchez

Consell de redacció
Mario Sorribas, Sílvia Sánchez, Eduard Berraondo.

Consell assessor
Joan Sala i Morell,
Joaquim Nadal, Lluís Recoder, Montserrat Tura, Salvador Esteve, Olga Arnau, Lluís Soler, Albert Serra, Pau Saumell.

Col·laboradors
Adrià Martí, Albert Beorlegui, Sara García, Marc Aurell, Carles Bach, David Mata, Sara Buira (Lisboa), Lluis Bou, Pepe Xipell, Raquel Hurtado, Isidor Ramos.

Fotògrafs
Nacho Roca, Mireia Gimeno, Oliver Adell, Jordi Estruch.

Disseny
Bertha López

Webmaster
Marc Baurier

Publicitat i e-marketing
Patrocini Esmorzars Alcaldes

Atenció al subscriptor
Esther López

Edita
Presston Comunicació Int.

Francesc Carbonell 46 – 08034 · Barcelona
T. (+34) 93 339 08 12
F. (+34) 93 415 92 66

NOTÍCIES

El Govern regula els habitatges d’ús turístic en 262 municipis amb...

Aprova un Decret llei que afectarà els pisos turístics que es vulguin obrir en municipis que pateixen problemes en l’accés...

LLIBRES

Històries d’Alcalde – (6)

 HISTÒRIES D'ALCALDEDes d’Alcaldes.eu us volem recomanar un llibre que recull perfectament la nostra essència així com l’objectiu de la nostra plataforma: l’intercanvi d’idees, d’experiències,...

Històries d’Alcalde – (5)

HISTÒRIES D'ALCALDE Des d’Alcaldes.eu us volem recomanar un llibre que recull perfectament la nostra essència així com l’objectiu de la nostra plataforma: l’intercanvi...