José Ángel Abancens: “Molts candidats i candidates no són conscients de les seves capacitats de lideratge, o no coneixen a fons les seves habilitats”

0
450

ESPECIAL CURS MÀRQUETING PER A CANDIDATURES MUNICIPALS. José Ángel Abancens és un reconegut publicista, amb una llarga carrera professional i que va presidir l’Associació Empresarial de Publicitat de 2008 a 2021. També ha estat professor universitari.

Comptem amb ell com a professor en la jornada 2 del curs de Màrqueting Electoral. Juntament amb en David Espinós tractarà sobre la “Creació de la marca, relació amb els mitjans i comunicació de crisi”, un dels aspectes tàctics més importants de qualsevol candidatura. Li hem demanat que ens expliqui com orientarà la seva sessió.

En què consisteix la seva aportació al curs?

En la nostra sessió tractarem diverses tècniques de Comunicació Política i presentarem eines per a les campanyes electorals. El lema de la meva presentació és “Convèncer o fracassar”.

Per què és important que els candidats accedeixin a aquestes eines i recursos?

Perquè molts candidats i candidates no són conscients de les seves capacitats de lideratge, o no coneixen a fons les seves habilitats. Sovint ignoren el tipus d’intel·ligència necessari per formar un equip electoral, ja sigui polític com de campanya.

En la nostra sessió els ajudarem a prendre’n consciència i els plantejarem tècniques que els ajudaran a causar bona impressió, convèncer i no fracassar.

Quines habilitats obtindrà qui participi en la teva sessió?

Adquirirà un millor coneixement per esdevenir un millor candidat o candidata. Sabrà, per exemple, si podrà liderar la candidatura o si és millor que en formi part com a membre de l’equip. També aprendrà certes tècniques de negociació i algunes nocions importants de comunicació no verbal, oratòria i presentació per als seus mítings.

“Els participants aprendran tècniques de negociació i nocions de comunicació no verbal, oratòria i presentació als mítings”

José Ángel Abancens impartirà la classe el 8 d’octubre.


Perfil de José Ángel Abancens 

José Ángel Abancens és un reconegut publicista, amb una llarga carrera professional. Abancens és Tècnic de Publicitat (Escola Oficial de Publicitat), Diplomat en Mercats i Vendes (Escola Administració Empreses – EAE), Diplomat en Administració d’Empreses (EAE), Diplomat en Alta Direcció Econòmica de la Empresa (EAE) i Màster en Direcció d’Empreses (EAE). Va presidir l’Associació Empresarial de Publicitat de 2008 a 2021. També ha estat professor universitari a la Universitat Internacional de Catalunya (amb l’assignatura d’Història de la Publicitat) i a la Universitat de Barcelona IL 3 (Master Comunicació Empresarial – Publicitat).

Com a agraïment al seu treball incansable pel desenvolupament de la professió al nostre país, aquesta li ha reconegut amb les distincions següents:

-Premi Nacional de Comunicació 2011 – Publicitat (Generalitat de Catalunya).
-Membre d’Honor Consell Superior Europeu de Doctors i Doctors Honoris Causa.
-Drac de Plata (Màxima distinció Associació Empresarial de Publicitat).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.