L’Ajuntament de Martorell prorroga la suspensió de la taxa d’ocupació de terrasses i via pública destinada als bars i restaurants fins al 31 de maig

Atesa la situació actual de la pandèmia, aquests establiments comercials podran seguir disposant de l’espai sense pagar la taxa, com ja ha succeït durant el 2021.

0
163

L’Ajuntament de Martorell prorrogarà la suspensió de la taxa d’ocupació de terrasses i via pública destinada als bars i restaurants fins al 31 de maig. Així, aquests establiments comercials podran seguir disposant de l’espai sense pagar la taxa, com ja ha succeït durant el 2021, atesa la situació actual de la pandèmia. La decisió es va aprovar per unanimitat al Ple Municipal de dilluns, que va tornar a ser en línia.

L’ampliació de la suspensió de la taxa s’aplicarà de l’1 de gener al 31 de maig de 2022, atès que l’ús de les terrasses per part dels establiments d’hostaleria i restauració es considera un element positiu com a mesura per minimitzar el risc de contagis de la COVID-19, és convenient suspendre l’aplicació a aquestes terrasses de la taxa per ús privatiu de la via pública i del domini.

El regidor d’Hisenda, Economia, Organització i Règim Interior, Lluís Amat, defensava el punt i destacava que la decisió s’ha gestat “fruit de converses entre el govern i diversos comerciants, i d’una al·legació molt raonada que ens havia fet un d’ells, demanant-ne la suspensió”.

Amat destacava que la mesura és una més en favor del sector de la restauració, un dels més perjudicats per la pandèmia: “Des de l’Ajuntament de Martorell ja vam fer un esforç important tant any passat com en les previsions del pressupost de 2022 per ajudar el sector”, va afegir que “serem ràpids i eficients per ajudar de primera mà tothom qui ho necessiti”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.