L’Ajuntament de Sant Cugat, premi a l’excel·lència en la gestió de persones

0
380

L’Ajuntament ha rebut el premi a l’excel·lència en la gestió de persones per la posada en marxa del projecte “Mentoria”. Aquest premi, que reconeix iniciatives innovadores que promouen la gestió del talent intern a les administracions públiques, s’ha donat en el marc del 1r Congrés Nacional de Gestió de Persones a l’Administració Local celebrat a Salamanca i organitzat per l’Associació Nacional de Responsables, Expertes i Experts en Gestió de Persones a l’Administració Local (ANEXPAL).

El projecte “Mentoria” forma part del pla de canvi de la cultura organitzativa de l’Ajuntament. Es tracta d’un sistema de treball en què una persona jubilada, o a punt de jubilar-se, trasllada el seu coneixement, formal i informal, a una altra persona que haurà d’assumir la seva feina.

A través d’aquest projecte es dissenya, amb l’acompanyament de l’Àrea de Recursos Humans, un Pla de treball personalitzat entre la persona que es jubila i la substituta.

Aquest sistema té com a objectiu ajudar a gestionar les emocions pròpies de la jubilació, tot reconeixent el valor afegit que aporta una persona amb experiència. Així mateix, també es busca aprofitar millor tota aquesta expertesa en benefici de l’organització. El coordinador general de l’Ajuntament, Ferran Villaseñor, i la cap de servei d’atenció a les persones i estratègia organitzativa, Jani Miñarro, van ser els encarregats de rebre aquest guardó

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.