16 desembre: Les subvencions a l’àmbit local

0
113

Un any més, us presentem les Matinals Prat de la Riba – Seminari d’actualització per a electes locals. Enguany complim la 6a edició amb el mateix format de sis sessions, celebrades cada dos mesos en una trobada que es porta a terme els divendres al matí a l’aula de formació de l’ACM.  
 
Les Matinals Prat de la Riba van adreçades a càrrecs electes locals que volen actualitzar coneixements. El format s’estructura en tres blocs permanents. El primer compta amb una sessió d’actualització normativa i jurisprudencial que pretén informar i comentar el conjunt de lleis i reglaments aprovats recentment i que afecten l’esfera competencial local, així com les sentències dictades pels tribunals de justícia que poden ser d’interès per als càrrecs electes de Catalunya. El segon bloc és un cicle de conferències sobre diferents temàtiques d’actualitat i d’interès local. I, finalment, el seminari es clou amb un taller de treball vinculat a la matèria analitzada en cada una de les sis sessions en què es proposaran casos reals per debatre i resoldre.
 
La temàtica de les sessions és la següent:
  • 26 febrer: La gestió de l’espai urbà: les polítiques locals de sòl i habitatge
  • 15 abril: Estratègies de millora en l’organització i funcionament dels governs locals
  • 17 juny: La Llei 39/2015 de procediment administratiu comú: un canvi important en la forma de relació entre ciutadans i governs locals
  • 22 juliol: La competència municipal en matèria de seguretat
  • 14 octubre: La gestió econòmica dels governs locals
  • 16 desembre: Les subvencions a l’àmbit local
 
Les Matinals s’adeqüen a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), derivat del procés de Bolonya, i suposen el reconeixement de 6 crèdits ECTS. 
 
Les sessions s’inicien el proper divendres 27 de febrer a l’aula de formació de l’ACM (C/ València 231, 5a planta) de Barcelona. Si desitgeu més informació detallada, podeu consulteu el programa. Per tal de formalitzar la inscripció, us podeu adreçar al següent enllaç. El preu de les sis sessions de les Matinals Prat de la Riba és de 250 €, que caldrà abonar una vegada confirmada la plaça.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.