Editorial

Acord d’Alcades.eu amb els principals diaris comarcals

0
54

Alcaldes.eu, la revista que protagonitzen els municipis i els seus gestors, ha signat un important acord amb els principals diaris comarcals de Catalunya: El 9 Nou, El Punt, Regió 7, El Segre…. L’objectiu, donar resposta a tot allò que succeeix arreu del país. D’una manera immediata i directe. Combinant les entrevistes dels representants dels pobles i ciutats de Catalunya amb les notícies  que no sempre tenen cabuda a les portades dels diaris.

Alcaldes.eu, dóna un pas més per convertir-se així, en un referent imprescindible per conèixer de ben a prop i diàriament allò que succeeix arreu del país.

Alcaldes.eu va néixer a principis del 2009 amb la idea de ser un portaveu dels alcaldes i els municipis que els representen. Sense connotacions polítiques, ens interessa el punt de vista de la primera autoritat municipal, els seus interessos, i els seus objectius, pretenent ser, més enllà d’ideologies i partidismes, un intercanvi d’idees per explicar el principi de la gestió pública: la vocació de servei al ciutadà.

Alcaldes.eu: entrevistes amb alcaldes i notícies dels seus municipis.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.