26.08.12 – GERRI DE LA SAL • Pallars Sobirà

Àngel Ros reivindica que la manifestació de la Diada sigui “unitària” i serveixi per defensar el pacte fiscal

0
86

L’alcalde de Lleida i membre de la cúpula del PSC considera que la mobilització ha de vetllar per l’autogovern i un millor finançament


Àngel Ros durant una entrevista d’alcaldes.eu

Gerri de la Sal (ACN).- L’alcalde de Lleida i membre de la cúpula del PSC, Àngel Ros, ha dit aquest dissabte que la manifestació que es farà amb motiu de la Diada “ha de ser unitària, de totes les forces catalanistes”. Per Ros, la jornada hauria de servir per “defensar l’autogovern i el pacte fiscal”. “L’Onze de setembre sempre ha estat d’unitat a l’entorn de la senyera i de la defensa del nostre país. En aquest cas, també, de defensa del nostre finançament”, ha expressat el socialista en unes declaracions recollides en un comunicat. Ros ha dit aquestes paraules en un sopar d’estiu de la federació del PSC a les comarques de Lleida que s’ha realitzat a Gerri de la Sal.

Durant el seu discurs, l’alcalde de Lleida també criticat els ajuts del Pla Prepara: “El Govern de l’Estat ha canviat la llei de dependència per una llei de dependència a la inversa, penalitzant els joves per fer-los dependre dels més grans, a qui també ha retallat ajuts aquest”. Segons el primer secretari socialista, el govern no ha portat a terme “cap política de foment de la promoció econòmica ni cap política de foment de l’ocupació i ha creat una llei de dependència inversa en front de les politiques de progrés”.

Gerri de la Sal ha estat l’escenari del primer sopar d’estiu de la Federació de les Comarques de Lleida, Pirineu i l’Aran amb el que el PSC ha donat el tret de sortida al nou curs polític després de les vacances d’estiu.

La trobada ha comptat amb la participació del primer secretari de la federació del PSC a les comarques de Lleida, Pirineu i l’Aran i alcalde de Lleida, Ángel Ros; el primer secretari de l’agrupació i alcalde del Baix Pallars, Josep Maria Semino; el primer secretari adjunt de la federació i l’alcalde de Tremp, Víctor Orrit; el senador Paco Boya i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz. En aquesta primera trobada han participat un centenar de militants socialistes d’arreu de la demarcació.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.