Obre el nou aparcament del barri de La Sínia de Martorell amb 303 places gratuïtes

0
210

Divendres 5 de maig es va posar en funcionament el nou aparcament del barri de La Sínia de Martorell. És públic, gratuït les 24 hores del dia, té una capacitat de 303 places, incorpora vuit places per a persones amb discapacitat física i quatre punts de recàrrega gratuïts per a vehicles elèctrics. L’obra contribueix a millorar la mobilitat del nou barri en particular i de Martorell en general.

L’aparcament disposa d’un sistema especial de drenatge entre les fileres d’aparcament de recollida d’aigües pluvials que es condueixen cap a un dipòsit per aprofitar-les pel reg del mateix Parc Central de La Sínia.

Les sortides de l’aparcament pels vianants són dos accessos pel carrer Prat de la Riba i un accés que dona al camí de ronda que uneix La Sínia i el Torrent de Llops amb el barri de Can Cases.

Aquest nou aparcament ajudarà a descongestionar els aparcaments del mateix barri de La Sínia i del Torrent de Llops, tant pels veïns com per la resta de persones que vagin al Parc Central de La Sínia.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.