AMPOSTA • Montsià

Arranca la fase de votació dels pressupostos participatius d’Amposta

0
2028

Es podrà votar de l’11 de novembre a l’11 de desembre, a través de tufas.amposta.cat o presencialment als baixos de l’Ajuntament, Lo Sindicat, el Casal Cívic Ruiz Salgado o la piscina municipal

De l’11 de novembre a l’11 de desembre, les persones majors de 16 anys empadronades a Amposta (o que ho han estat en els últims 5 anys) podran escollir on invertir 200.000 euros del pressupost del 2022. El procés de pressupostos participatius Tu fas Amposta! arriba així a la fase de votació, amb 92 propostes vàlides de les més de 130 que es van presentar durant l’estiu.

La votació enguany es farà de forma telemàtica (a tufas.amposta.cat), però també amb punts de votació presencials fixes (als baixos de l’Ajuntament, Lo Sindicat, el Casal Cívic Ruiz Salgado i la piscina municipal) i un punt mòbil de votació que recorrerà els diferents barris durant el mes que duri la votació.

Podran votar les veïnes i veïns d’Amposta majors 16 anys, empadronades a la ciutat en els últims cinc anys. En cada votació s’haurà de votar tres propostes, una de les quals haurà de ser obligatòriament d’un barri diferent.

Es poden consultar totes les propostes a tufas.amposta.cat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.