09.04.15 – CALELLA • Maresme

Calella celebra aquest dissabte 11 d’abril el Dia Internacional de la Dansa

0
62

L’alcaldessa, Montserrat Candini, rebrà demà a l’Ajuntament al grup de l’escola de dansa La Fàbrica de Calella, guanyador en contemporani del Dance World Cup

Calella celebrarà el pròxim dissabte 11 d’abril, el Dia Internacional de la Dansa, a la plaça de l’Ajuntament. Així, a partir de les 16.00h es commemorarà aquesta diada, de la mà de Laura Janner i Josep Grima, amb exhibicions i classes participatives de: Bilans Estudi de Dansa Mercè Panosa, dels Bastoners Doctor Carles Salicrú, de l’Agrupació Sardanista de Calella.

A les 17.00h hi haurà una xocolatada popular, a càrrec de l’Agrupament Escolta Montnegre i, seguidament, continuaran les actuacions de: l’Associació Orientalium, l’Associació Pro-Dansa, exhibició de Lindy Hop a càrrec de Carla Mora i de Hip Hop a càrrec d’Alba Zamora i Nora Tolleson i exhibicions de Bollywood i de dansa del ventre. A les 20.20h tindrà lloc la lectura del manifest de Dia Internacional de la Dansa i espectacle. La Jornada de commemoració d’aquest dia està organitzada per: Escola Sinera, Centre Oficial de Dansa Laie, Escola Esclat, Associació Pro-Dansa, Escola de Dansa Natàlia Prior, BCB Dansa Jove, Escola Pas a Pas, Escola de Dansa la Fàbrica.
 
Calella és un municipi avesat a l’esport i la dansa ha arrelat molt a la ciutat. Precisament, un grup de ball de l’escola de dansa La Fàbrica de Calella, va guanyar la medalla d’or en la categoria de dansa contemporània del Dance World Cup celebrat la setmana passada a Sitges amb la coreografia “nosaltres també”.Per aquest motiu, demà, divendres 10 d’abril, a les 18.30h, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, rebrà a l’Ajuntament, als membres del grup, a la seva mestra i coreògrafa, Camila Gutiérrez, i a la directora de l’escola de dansa La Fàbrica, Laia Ferrer, per felicitar-lo i agrair personalment que estiguin portant el nom de la ciutat de Calella per tot el món, gràcies a la seva passió i dedicació pel ball, treball i esforç. De fet, alguns d’aquest alumnes, que han estat medalla d’or, han estat acceptats per instruir-se, aquest estiu, a les prestigioses Òpera de París i Royal Ballet de Londres.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.