02.09.15 – CALELLA • Maresme

Calella ha estat designada Vila Europea de l‘Esport 2016

0
114

Calella rep aquest reconeixement per ser un bon exemple de com l’esport és una eina de salut, cohesió social, educació i respecte, valors promoguts per l’associació ACES.

Avui ACES Europe ha comunicat a l’alcaldessa, Montserrat Candini que  Calella ha estat una de les ciutats escollides com a Vila Europea de l’Esport 2016, reconeixement que es concedeix a les ciutats de menys de 25.000 habitants i que posa en valor les polítiques esportives de la ciutat, a més de crear xarxa amb les associacions esportives més importants d’Europa facilitant l’accés a projectes interesants. El guardó es farà oficial en una gala que celebra, cada any, a Brussel·les i que enguany tindrà lloc el dia 18 de novembre.
 
ACES Europe  des de la seva fundació al 1999  busca promocionar l’esport entre tots els ciutadans de la Unió Europea, especialment entre els infants, la gent gran i les persones amb discapacitat. ACES Europe demana a les ciutats nominades que compleixin cinc objectius: gaudir de l’exercici físic, voluntat per assolir els objectius proposats, enfortir el sentiment de pertinença a la comunitat, aprendre del joc net  i millorar la salut.  Aquest any 2015 Banyoles ha estat una de les ciutats que ha ostentat el títol de Vila Europea de l’Esport
 
En conèixer la designació de Calella com a Vila Europea de l’Esport, l’alcaldessa ha manifestat que: “És un gran honor per a la ciutat de Calella poder tenir aquesta distinció. Distinció que permetrà internacionalitzar més la nostra ciutat, com a destinació que promou el turisme i en especial el turisme esportiu, a partir de la cohesió social”. També ha afegit que: “El 18 de novembre quan reculli el guardó a Brussel·les, tindré present a tantes i tantes entitats i associacions, homes i dones de la nostra ciutat, que ho han fet possible”.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.