05.06.16 – LLEIDA • Segrià

Cinc empreses opten al Pla de Dinamització Econòmica del Centre Històric de Lleida

0
224

L’escollida haurà de gestionar els recursos que ajudin al desenvolupament de la zona

Uns quaranta empresaris i professionals arrelats al barri antic volen tirar endavant una associació en la seva defensa i promoció

L’Ajuntament de Lleida ha rebut l’oferta de cinc empreses per fer-se càrrec del pla de dinamització del Centre Històric. La que resulti escollida actuarà com l’agent de desenvolupament local i haurà de gerenciar, amb el seu equip tècnic, els recursos previstos que destinarà la Paeria amb l’objectiu de generar ocupació i activitat econòmica sobre la base d’incrementar l’oferta turística, comercial, cultural i d’oci al barri.
 
La Paeria ha obert recentment la quarta convocatòria d’aquests ajuts, que poden anar a l’obertura de noves activitats comercials i, també a l’assessorament i difusió dels nous establiments. Es concediran, en règim de concurrència competitiva, fins a esgotar la partida pressupostària, que en aquesta ocasió és de 40.000 euros.
 
Els ajuts s’atorgaran d’acord amb la idoneïtat de la nova activitat econòmica, la viabilitat de la mateixa, el disseny del local o adaptació a l’estètica de l’entorn, la singularitat de l’activitat econòmica i el preu del lloguer. L’ajut es concedirà per a un període 18 mesos. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 de juny 2016, a les 14 hores.
 
Aquest pla de dinamització coincideix amb la inquietud d’un grup de 40 empresaris i professionals del Centre Històric per crear una nova associació en defensa i foment del barri.
 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.