05.05.16 – TITULARS

Comença el duel Trump – Hillary

0
51

Després de mesos de precampanya, Trump s’erigeix com a únic candidat republicà

L’heterogeneïtat encapçala els rotatius d’avui dijous. Per una banda es destaca el lideratge únic de Trump enfront els demòcrates, mentre que també es parla de la presència de Madrid a la Champions i dels moviments polítics de cares a noves eleccions.
Així doncs, "El País" destaca que "Trump porta el populisme a un pas de la Casa Blanca", alhora que l’"Ara" obre portada amb "Trump: l’amenaça es fa real". Per altra banda, l’"ABC" remarca que "La ciutat de Madrid guanya la Champions a semifinals", així com "La Razón" titula "De Madrid a la Champions". 
Per altra banda, "El Mundo" ens fa saber que "
El PP empeny Rajoy a no esquivar el debat a quatre", mentre que "La Vanguardia" es fa ressó de que "El BCE deixa d’emetre bitllets de 500€ per ús il·legal" i "elPeriódico" ens informa de que "Colau es guanya la CUP amb més despesa social". 
En clau regional obre portada "El Punt Avui", ressaltant que "El jutjat fa retirar la multa a un banc amb pisos buits a Girona", així com "Regió7" ens fa saber que "El govern de Manresa sabia que perdia subvencions des d’abans de les municipals", mentre que finalment el diari "Segre" destaca que "Més de 70 municipis tenen problemes de proveïment d’aigua de boca a Lleida".

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.