Regió 7
SITGES • Garraf

Digitalitzar, descarbonitzar i millorar el finançament, prioritats de la mobilitat

0
294

Els exconsellers de Territori Calvet, Recoder i Puig defensen el traspàs de Rodalies però discrepen en la creació d’un operador ferroviari únic

Els exconsellers Damià Calvet, Lluís Recoder i Felip Puig han assenyalat la digitalització, la sostenibilitat i la millora del finançament com a eixos prioritaris a l’hora de planificar la mobilitat dels propers anys. Des de la primera edició de l’International Mobility Congress (IMC), els tres exdirigents responsables de la mobilitat a Catalunya han coincidit a l’hora de marcar els principals reptes del sector fins al 2040. Calvet, Recoder i Puig també han confluït a defensar el traspàs de Rodalies, però han divergit en com hauria de ser aquesta gestió des de la Generalitat: mentre que Puig es mostra partidari de crear un operador ferroviari únic amb els FGC i el metro, Calvet i Recoder s’han decantat per mantenir diversos operadors.

Al debat convocat per Alcaldes.eu amb motiu de l’IMC, els tres exconsellers van analitzar el paper de la ciutadania, l’administració i el sector privat en la mobilitat de mitjà i llarg termini.

Continuar llegint

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.