25.09.15 – CALELLA • Maresme

Diumenge 27 de setembre eleccions al Parlament de Catalunya 2015

0
118

Les meses electorals estaran obertes ininterrompudament des de les 9.00 h. fins les 20.00 h.

Un total de 12.425. veïns i veïnes de Calella podran exercir el seu dret a vot  a les eleccions al Parlament de Catalunya, convocades per aquest diumenge 27 de setembre. El dia de la votació, els membres de la mesa hauran de ser al col·legi electoral que els correspon a les 8.00 h. per tal de constituir les meses electorals. Les meses electorals estaran obertes al públic   ininterrompudament des de les 9.00 h fins les 20.00h.
 
A Calella, hi haurà 5 col·legis electorals repartits per la ciutat, ubicats a:
Escola Pia. ( C/ Jovara, 39).
Fàbrica Llobet-Guri. ( C/ Llobet i Guri, 51).
Ajuntament Vell. (Plaça de l’Ajuntament, 1-4).
Escola Freta (C/ Costa i Fornaguera, 2).
Si es disposa de certificat digital, l’Oficina del Cens Electoral permet, a través del web consultar la mesa i el local electoral corresponent d’una determinada adreça, amb la possibilitat de veure la localització del col·legi. També es podrà consultar el cens i el col·legi presencialment a l’Ajuntament de Calella (Plaça de l’Ajuntament, 9), que estarà obert durant tota la jornada electoral per a consultes o per a qualsevol incidència que pugui sorgir.
 
A Calella les persones que necessitin desplaçar-se per poder anar a votar i no ho puguin fer pels seus propis mitjans podran trucar a la Creu Roja (tel. 704 202 224) que els acompanyarà fins el col·legi electoral corresponent.
 
Es podrà fer un seguiment  de la jornada electoral  al web www.parlament2015.cat i a través de l’APP Eleccions 27S, aplicació mòbil gratuïta disponible en català, castellà i anglès per a iOS i Android que es pot descarregar des d’aquest enllaç: http://www.parlament2015.cat/ca/app.
 
A nivell local, Ràdio Calella (www.radiocalella.cat) farà un seguiment especial amb butlletins horaris. D’altra banda, l’ANC (Assemblea Nacional Catalana – Calella)  muntarà unes pantalles gegants, a la plaça de l’Església, on a partir de les 20h es farà el seguiment de la nit electoral.
 
Més informació sobre les eleccions al Parlament de Catalunya 2015 del proper diumenge 27 de setembre a www.parlament2015.cat
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.