31.8.20 – BARCELONA • Barcelonès

Diversos alcaldes de Junts reclamen que el nou partit posi èmfasi en el caràcter municipalista

0
193

En plena ebullició de la marca JxCat, Puigdemont i quatre consellers anuncien que es donen de baixa del PDeCAT

Al voltant d’uns vint alcaldes de tot Catalunya que han passat a formar part del partit de Junts per Catalunya liderat per Carles Puigdemont, han sol·licitat que aquesta nova formació destaqui pel seu caràcter municipalista. Aquesta demanda s’ha fet mitjançant una esmena presentada per una sèrie d’alcaldes i alcaldesses. Isidre Sierra, portaveu d’aquesta demanda i alcalde de Sant Climent de Llobregat, afirma, en declaracions al Mon.cat, que “ha de destacar, per sobre de tot, que Junts per Catalunya és un partit municipalista i això ha de quedar ben visualitzat en la direcció del partit”. Ha subratllat, també, la “importància de la participació i les propostes dels alcaldes i alcaldesses”. Sierra creu la proposta serà molt ben acollida perquè “en Carles Puigdemont prové del món municipal i està envoltat per un munt de gent que prové d’aquest entorn”. 

Paral·lelament, a nivell nacional, Puigdemont i 4 consellers (Miquel Buch, Meritxell Budó, Damià Calvet i Jordi Puigneró) han notificat la seva baixa del PDeCAT, liderat per David Bonvehí. L’expresident de la Generalitat ho ha fet després de la demanda presentada pel PDeCAT a Junts per Catalunya on se’ls acusa d’un ús fraudulent de la marca JxCat. 

D’altra banda, els quatre consellers i mitjançant un comunicat conjunt, culpen el partit que presideix David Bonvehí de “no seguir” el mandat de les bases i “judicialitzar” la relació amb JxCat.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.