12.12.12 – VILANOVA I LA GELTRÚ • Garraf

El port comercial de Vilanova i la Geltrú es dóna a conèixer a Saragossa com a punt de sortida de mercaderies de l’Aragó

0
257

Anualment, té capacitat per moure una mitjana de 500.000 tones anuals

Vilanova i la Geltrú (ACN).- El port comercial de Vilanova i la Geltrú s’ha presentat aquest dimecres als empresaris aragonesos amb l’objectiu de captar nous tràfics de mercaderia i la recerca de nous mercats. En concret, s’ha destacat la seva ubicació geogràfica -entre Barcelona i Tarragona- i el fàcil accés al port, que té una capacitat per moure una mitjana de 500.000 tones anuals, des dels principals nusos de comunicació i els centres de producció per a la sortida de mercaderies del corredor de l’Ebre. També s’ha mostrat als empresaris les instal·lacions portuàries, les característiques de les dàrsenes i els molls, la superfície exterior i els principals equipaments i els serveis que s’ofereixen.

En l’acte a Saragossa, hi han assistit la gerent de Ports de la Generalitat, Dolors Rodríguez; l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; el director general de Transports i planificació d’Infraestructures del govern d’Aragó, Jesús Díez, i el president del Consell Aragonès de Cambres, Jesús Blasco, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.