14.4.20 – TITULARS

El retorn parcial a la feina arriba entre dubtes i retrets polítics

0
366

La indústria i la construcció recuperen l’activitat a Catalunya a partir d’avui de manera progressiva i amb l’oposició del Govern

La posada en marxa de la primera fase del desconfinament ocupa les portades dels diaris aquest dimarts. LaVanguardia indica que “El retorn parcial a la feina arriba entre dubtes i retrets polítics” i ElPeriódico apunta: “Retorn gradual a la feina sense totes les garanties”. L’Ara informa: “Un milió de catalans tornen avui a la feina”. ElPuntAvui titula: “Sense riscos”, en relació amb les mesures de la Generalitat davant el nou escenari laboral.

 

D’altra banda, ElPaís destaca que “Els ERTO per a 3,5 milions de treballadors desborden el sistema públic”, mentre que ElMundo es fa ressò de les paraules del responsable de Seguretat Social: “Escrivá es planta davant ‘l’ingrés vital’ d’Iglesias: ‘No es farà’”. Per la seva banda, LaRazón diu que “El PP assumeix que haurà de pactar amb Sánchez si ‘sacrifica’ Iglesias” i l’ABC critica: “Mascaretes per sortir del pas”.

 

Pel que fa a la premsa regional, el Segre informa: “Material de protecció per vint milions d’euros” i el Regió7 resumeix així el mes de confinament: “El món del revés en 30 dies”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.