15.09.17 – SANT JUST DESVERN • Baix Llobregat

En marxa els nous habitatges públics de Mas Lluí a Sant Just amb la posada de la primera pedra demà dissabte

0
90

Demà dissabte 16 de setembre, a les 12 h, es donarà el tret de sortida de la construcció dels nous habitatges públics a Mas Lluí, amb la col·locació de la primera pedra. Aquesta és la primera promoció pública després de la greu crisi econòmica

Aquests habitatges estaran ubicats al c. Violeta Parra, 8-12 del barri de Mas Lluí i que Promunsa, l’empresa municipal de l’habitatge, promou i construeix.  En total, són 54 habitatges que es van adjudicar a través de sorteig públic i que omplirà de noves famílies el barri.
 
El projecte que ara comença a executar-se preveu 54 habitatges d’entre 55 i 90m2 de 2, 3 o 4 habitacions. El preu màxim de venda del metre quadrat útil serà de 1.875€ (de 130.000 a 200.000€ en funció de la superfície útil de cada habitatge, IVA inclòs). Els preus també inclouen plaça d’aparcament i traster. Una aposta més de Promunsa i l’Ajuntament que vetlla per continuar amb el compromís de facilitar l’accés a l’habitatge.
 
A més, recentment el barri es va dotar d’una millora en transport públic com va ser la posada en marxa del nous bus L30 que connecta amb el L10 al c.Tudona i al Parador on hi ha altres opcions de transport.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.