Vilafranca del Penedès • Alt Penedès

Impulsem el Penedès i Junts reivindinquen l’acció política i l’entesa per fer prosperar l’Alt Penedès

0
27

Cèsar Herraiz, membre de l’executiva comarcal i responsable d’estratègia de Junts per Catalunya al Penedès i alcalde d’Avinyonet del Penedès, i l’alcalde de Torrelles de Foix i secretari general d’Impulsem el Penedès, Sergi Vallès, han participat aquest dimarts al migdia en una roda de premsa a Vilafranca per fer balanç del primer any de mandat a la comarca de l’Alt Penedès.

Acompanyats per la diputada penedesenca al Parlament de Catalunya, Montse Ortiz, han valorat molt positivament l’acció política que s’està duent a terme des dels Ajuntaments, tant al govern com a l’oposició, així com el lideratge i l’impuls de projectes a d’altres institucions com el Consell Comarcal o la Diputació de Barcelona.

Ambdues formacions han defensat el seu acord que ha permès consolidar un espai polític fort a la comarca i teixir governs sòlids a l’Alt Penedès, alhora que s’han reivindicat com l’opció més segura per fer prosperar el territori i el benestar els seus veïns i veïnes, deixant de banda les sigles i els colors polítics.

Sergi Vallès: “Crec que al Penedès vam ser prou intel·ligents per aglutinar un espai polític que estava fragmentat en diverses formacions i els resultats els valorem com a excel·lents. Tenim alcaldies fortes a la comarca, una diputada del Penedès al Parlament i un a la Diputació amb grup propi que ha permès obtenir molts beneficis per al nostre territori”.

“Vam guanyar a Sant Martí, Torrelavit, Subirats i Sant Llorenç d’Hortons, on es van fer acords de govern per tal que no puguem tirar endavant les nostres polítiques al territori. Junts i Impulsem hem sabut entendre que la política ha d’anar més enllà dels partits per poder beneficiar els seus municipis i les seves persones, i ho demostrem des de totes les institucions on hi estem presents: Ajuntaments, Consells Comarcals, Diputació i Parlament”.

Cèsar Herraiz: “Vam estar molt satisfets de les eleccions municipals d’ara fa un any en què vam obtenir uns molt bon resultats Junts i Impulsem el Penedès, amb un centenar de regidors i una desena d’alcaldies, sumant-hi la que es concretarà a mitjans de mandat a Olèrdola. I ho hem aconseguit trepitjant el carrer, estant amb la gent i escoltant-la, fugint de la política de xarxes socials i populismes. El binomi Junts i Impulsem funciona bé i ho farà també en els propers anys”.

Font: Impulsem el Penedès

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.