TARRAGONA • Tarragonès

La Diputació de Tarragona impulsa la promoció turística conjunta de 19 ens públics i privats de les Terres de l’Ebre, amb la signatura del conveni Córner 2022

0
3791

Participaran en fires nacionals, estatals i internacionals, a més de donar-se a conèixer mitjançant diferents accions publicitàries

El conveni Córner de les Terres de l’Ebre arriba a la 14a edició. L’acord preveu enguany la participació conjunta de 19 institucions públiques i privades -entre ajuntaments, consells comarcals, patronats o associacions- en un total de 6 fires nacionals, estatals i internacionals. A més, també inclou altres accions de publicitat als mercats més importants per donar-hi a conèixer els atractius turístics dels municipis participants. La inversió global i conjunta serà de 129.450€, dels quals la Diputació de Tarragona assumirà 99.750 €, xifra que representa un 77% del total.

La presentació del conveni Córner ha tingut lloc aquest dimecres a l’Antic Escorxador de Tortosa, actual seu de Turisme i del Museu de Tortosa, i ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó; de la presidenta del Patronat de Turisme, Meritxell Roigé, de la vicepresidenta del Patronat, Camí Mendoza, i dels diputats de la Diputació Enric Adell, Joan Castor Gonell, Miquel Subirats i Teresa Mariné. Els signants de l’acord per aquest 2022 són els ajuntaments d’Alcanar, l’Aldea, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Amposta, Ascó, Deltebre, la Ràpita, la Sénia i Tortosa, així com la EMD de Jesús; els consells comarcals de la Terra Alta i de la Ribera d’Ebre, les i associacions empresarials Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Cambra Oficial de Comerç Indústria Serveis i Navegació de Tortosa, Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Província de Tarragona, Associació d’Hotels de la Província de Tarragona, i el propi Patronat de Turisme de la Diputació.

Durant l’acte de presentació del conveni, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, s’ha referit al Córner com un acord pioner que “ha esdevingut un referent en l’àmbit turístic i un model a seguir, atesa la seva utilitat i els resultats positius que genera per a cadascun dels participants”. L’èxit del corner, ha destacat, “constata la bona sintonia entre territori i institucions i la importància d’aquestes aliances per aconseguir fites d’interès comú”. De la seva part, la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé, ha posat de manifest que “l’objectiu d’aquest conveni és sumar esforços i estratègies per traslladar als potencials turistes la gran diversitat i riquesa de la destinació Terres de l’Ebre”.

Presència als principals mercats estatals i internacionals

El conveni Córner preveu la participació dels signants a les fires Navartur, a Pamplona; B-Travel, adreçada al públic català; Fitur, de Madrid, i també en fires de producte: la Fio de Monfragüe, la Falsterboo a Suècia i la Delta Birding Festival, a les Terres de l’Ebre. Inicialment es preveia també la participació a la Fiets en Wandelbeurs, a Utrecht, i a l’Adventure Travel Show, a Londres -totes dues especialitzades en cicloturisme, turisme actiu i natura- però s’han cancel·lat.

Pel que fa a les accions de comunicació i màrqueting, cal destacar la promoció que es farà als mercats català i espanyol. Pel que fa al català, primer mercat de procedència, es duran a terme accions al llarg de l’exercici. Quant al mercat espanyol, es realitzarà una campanya multicanal al País Basc, Aragó, Navarra, Madrid i el País Valencià, amb l’objectiu d’aconseguir notorietat com a destinació i donar visibilitat a cada un dels municipis i sectors que hi participen.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.