21.10.19 – BARCELONA • Barcelonès

La policia espanyola escorcolla l’Associació Catalana de Municipis per presumpta malversació

0
87

La Policia Nacional espanyola escorcolla la seu de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) en el marc d’una investigació judicial per presumpta malversació, aquest dilluns al matí.

Segons ha avançat El Confidencial hi participen una trentena d’agents que investiguen si es van arreglar concursos públics entre 2011 i 2018. Aquest interval d’anys afectaria l’etapa en què l’actual conseller d’Interior, Miquel Buch, ostentava la presidència de l’ACM.

Segons explica el mitjà mencionat, es tracta del resultat de més d’un any d’investigació de la Comissaria General d’Informació de la policia espanyola i, a més de l’ACM, també s’està escorcollant, entre d’altres, una agència de viatges que hauria rebut contractes d’aquest organisme.

Segons ha pogut saber NacióDigital, una de les qüestions que el jutge investiga és si es van pagar amb recursos públics viatges d’alcaldes i regidors a Brussel·les, on s’havien convocat manifestacions en suport als presos polítics i els exiliats. El pagament d’aquests viatges -concretament el del 7 de novembre del 2017- ja va generar polèmica, fins al punt que la Fiscalia va anunciar que obriria diligències d’investigació.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.