27.11.18 – TITULARS

La vaga de metges buida els ambulatoris

0
79

Els vaguistes exigeixen disposar almenys de 12 minuts per a cada pacient

Grups d’infermeres i administratius se sumen a l’acció

Per una banda, ‘LaVanguardia’ destaca que “Els metges xifren l’aturada en un 77% però Salut ho rebaixa”, li segueixen l’’Ara’, que assenyala que “Els metges mantenen el pols”, i ‘Regió7’, que anuncia que “La vaga atura la meitat dels metges de la regió central”.

Per la mateixa línia el ‘Segre’, que comunica que “Els metges diuen prou i deixen buits CAP de Lleida i comarques i el Santa Maria’, i ‘elPeriódico’ que informa que “La vaga de metges buida els ambulatoris”. D’altra banda, ‘ElMundo’ apunta que “May presumeix a Westminster de la seva victòria davant Sánchez per Gibraltar”, i ‘ElPaís’ en canvi sosté que “La fiscal general ordenarà limitar les acusacions de delictes d’odi”. 
 
Finalment, l’’ABC’ manifesta que “Casado vol més poder per a l’Estat”, ‘LaRazón’ opta per titular ‘Supermarç: doble volta a Andalusia i generals’”, i ‘ElPuntAvui’ diu: “Republicans”, en relació els Premis Republicans de l’Any, en un acte que es converteix en un altaveu a favor de la llibertat dels presos polítics i del retorn dels exiliats.
 
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.