13.04.18 • Bages

L’ACM i el Consell Comarcal del Bages exposen als electes locals els canvis de la nova Llei de Contractes

0
260

Una quinzena d’autoritats han participat aquest dijous 12 d’abril en una sessió que els ha permès conèixer amb més detalls la nova regulació contractual per a l’administració local.


Imatge de l’acte. Foto: CCBages.
L’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i el Consell Comarcal del Bages han dut a terme una sessió formativa destinada a càrrecs electes de la comarca amb l’objectiu d’aclarir conceptes i conèixer les novetats que incorpora la Llei de Contractes (Llei 9/2017, de 8 de novembre de Contractes del Sector Públic).
Aquestes sessions pretenen que els electes locals coneguin de forma resumida i bàsica què implica la nova regulació contractual per a l’administració local. La nova Llei de Contractes va entrar en vigor el passat 9 de març i incorpora un nou marc d’actuació, amb noves càrregues administratives, nous procediments i, al mateix temps, marge de decisió per implementar polítiques públiques dels òrgans de contractació locals.
L’ACM, amb la col·laboració dels ens comarcals, realitza entre aquest mes de març i abril un total de 42 sessions per arribar a tot el territori català i a tots ajuntaments, a través dels consells comarcals. Al mateix temps, també s’han realitzat sessions distribuïdes en àmbits geogràfics específiques per a tècnics locals de compres i contractació.
De fet, el Consell Comarcal del Bages va acollir el passat 22 de febrer de la primera sessió a Catalunya per explicar la nova llei de contractació pública. El president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, va recalcar que “aquesta nova normativa contractual ens preocupa a tots; agraïm que l’ACM es desplaci per tot el territori, com en aquest cas al Bages, amb l’objectiu d’acostar informació rellevant a tècnics municipals i càrrecs electes”.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.