24.10.19 – BARCELONA • Barcelonès

L’ACM i l’AMI convoquen els alcaldes i alcaldesses per donar al President Torra les mocions de rebuig a la sentència del TS i de suport als presos i exiliats polítics

0
171

Un total de 814 ajuntaments han aprovat la moció proposada per l’AMI i l’ACM que  demana l’amnistia per als presos polítics i defensa del dret d’autodeterminació de Catalunya

TV3 donarà senyal institucional de l’acte, que també serà retransmès en directe pel canal 324

El president de la Generalitat, Quim Torra, rebrà aquest dissabte, 26 d’octubre, al Palau de la Generalitat els alcaldes dels ajuntaments catalans que han aprovat la moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem per demanar l’amnistia per als presos polítics i en defensa del dret d’autodeterminació proposada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) a tots els seus municipis adherits. L’acte tindrà lloc a les 11.00 hores, a la Galeria Gòtica del Palau.
 
Els alcaldes lliuraran a la Generalitat les mocions aprovades al seu consistori al llarg d’aquests últims dies. Un total de 814 dels 947 ajuntaments catalans han aprovat el text.
 
Durant l’acte hi haurà intervencions institucionals de representants del món local; del president de l’AMI, Josep Maria Cervera; del president de l’ACM, Lluís Soler; del vicepresident del Govern, Pere Aragonès; i del president de la Generalitat, Quim Torra, que serà l’encarregat de cloure l’acte. També hi assistiran tots els membres del Govern i les quatre diputacions catalanes, entre altres.
 
 
Cobertura informativa
 
TV3 oferirà senyal institucional de l’acte, a través del repetidor de Collserola. La resta de televisions hauran de seguir-lo des de la Sala de Premsa del Palau.
 
Només tindran accés a la Galeria Gòtica TV3 i els fotògrafs, als quals s’habilitarà un espai a la Galeria. Des del Gabinet de Comunicació de Presidència també s’enviaran fotografies de l’acte.
 
La resta de mitjans podran seguir-ho des de la Sala de Premsa del Palau.
 
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.