BARCELONA • Barcelonès

L’ACM rep un reconeixement del Banc de Sang i Teixits adreçat al municipalisme per la gestió durant la pandèmia

0
825

La Vicepresidenta d’Acció Exterior i Institucional de l’ACM i alcaldessa d’Anglès, Àstrid Desset, va recollir aquest dilluns 14 de juny a la tarda el reconeixement del Banc de Sang i Teixits amb motiu del Dia Mundial del Donant de Sang. L’acte, que va tenir lloc al Parlament de Catalunya, va suposar un agraïment a tota la societat per afrontar la pandèmia. I ho van fer reconeixent les institucions representatives de la ciutadania.

En aquest sentit, es va atorgar un petit reconeixement a l’Associació Catalana de Municipis, com a representant dels ens locals i administracions públiques locals que des de fa més d’un any han hagut de fer front a la Covid-19 amb nombroses mesures, polítiques públiques locals i accions de suport i assistència tant a professionals com a veïns i veïnes.

La vicepresidenta, Àstrid Desset, agraeix el reconeixement a la feina feta des dels municipis durant aquest any llarg de pandèmia. Des de l’ACM es destaca que pels alcaldes i alcaldesses ha estat un repte majúscul en aquests moments tan difícils i que la unitat i solidaritat han estat claus per a la millora de la situació i poder tornar a la normalitat el més aviat possible. Al mateix temps, s’ha posat en valor una vegada més el bon servei a la ciutadania des de la  proximitat. Des de l’ACM es reitera que cal seguir sumant esforços per seguir treballant per als ciutadans i, en especial, per atendre les persones més vulnerables.

El guardó va estar compartit amb altres institucions públiques, com Protecció Civil, el Departament de Drets Socials i el Departament de Salut, el Col·legi de Metges de Catalunya, el Col·legi d’Infermeres i Infermers de Catalunya, el Servei d’Emergències Mèdiques, Creu Roja a Catalunya i la Federació de Municipis de Catalunya. L’acte va estar presidit per la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.