MANRESA • Bages

L’Agència Comarcal de l’Energia del Consell Comarcal del Bages redacta nou projectes executius d’energia solar fotovoltaica per a equipaments municipals del territori

0
2893

L’Agència Comarcal de l’Energia del Consell Comarcal del Bages continua treballant per fomentar l’ús de les energies renovables per part dels ajuntaments de la comarca. Ara es fa un nou pas endavant i es redacten nou projectes executius d’energia solar fotovoltaica per a l’autoconsum elèctric de diferents equipaments municipals a un total de nou pobles del Bages. Durant les darreres setmanes s’han completat les visites tècniques i durant el mes d’abril es lliuraran els projectes que es posaran a disposició dels ajuntaments, que decidiran la seva execució.

Municipis i equipaments

L’Agència Comarcal de l’Energia redacta els projectes per als municipis de Talamanca (Casal Quintana), Sant Salvador de Guardiola (Centre de dia i llar d’infants), Gaià (local sociocultural de Galera), Súria (escola Francesc Macià), El Pont de Vilomara i Rocafort (llar d’infants), Castellfollit del Boix (escola Maians), Fonollosa (llar d’infants de Canet de Fals), Sant Fruitós de Bages (camp de futbol) i Mura (centre cívic La Fàbrica).

El conseller de l’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Bages, Joan Zapata Lluch, posa en valor “els 41 projectes redactats per l’Agència Comarcal de l’Energia fins a l’actualitat” i afirma que “continuarem promovent l’ús de les energies renovables i, en aquest sentit, plantejarem una nova ronda de redacció de projectes aquesta primavera”. L’organisme ha rebut aquest any l’adhesió dels municipis de Mura, Gaià, Sant Salvador de Guardiola, Castellfollit del Boix i Navarcles i ja compta amb 27 municipis que reben assistència tècnica en matèria d’energia.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.