MONTBLANC • Conca de Barberà

L’Ajuntament aprova bonificacions d’ICIOS per reformes en cases al centre històric i a pedanies

0
1688

El període mitjà de pagament de l’ajuntament se situa, tan sols, en 6,5 dies

El Ple de l’Ajuntament de Montblanc ha aprovat, bonificacions de l’ICIO per obres majors en immobles situats al casc antic de Montblanc i en pedanies. Si bé l’oposició ha demanat que aquestes bonificacions siguin superiors, la proposta ha prosperat amb el vot favorable dels 13 regidors.

L’interventor de l’Ajuntament de Montblanc ha informat durant la sessió de les dades econòmiques del segon trimestre de l’Ajuntament de Montblanc, on destaca el període mitjà de pagament de factures que se situa a 6,65 dies. Unes xifres que l’alcalde, Josep Andreu, ha qualificat d’extraordinàries.

Tanmateix, el regidor Cesc Viñas d’ERC ha comentat que aquests bons resultats es deuen, en part, a l’ingrés de les subvencions per revertir els desperfectes causats per la riuada. Per la qual cosa, considera que en un futur, les finances de l’ajuntament es poden trobar en una situació difícil.

Josep Andreu, alcalde i regidor d’hisenda, a banda de considerar les dades d’extraordinàries, ha contestat el regidor republicà afirmant que la situació està controlada, ja que no es “toquen” els diners de les subvencions “de les riuades”. Segons Andreu, no hi ha cap risc “en la tresoreria de l’ajuntament”.

El ple també ha aprovat, per unanimitat, una modificació puntual del Pla General al sistema d’equipaments per l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà i la moció presentada per ERC en defensa de la crema de restes vegetals als camps de conreu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.