GIRONELLA • Berguedà

L’Ajuntament de Gironella destina 10.000€ en ajuts per a materials i llibres pel curs escolar 2021/2022

0
829

L’Ajuntament de Gironella ha aprovat la convocatòria d’ajuts de material i llibres pel curs escolar 2021/2022 per a infants i adolescents empadronats a Gironella, matriculats en centres públics o concertats d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, de famílies en situacions de necessitats socials o econòmiques.

Lurdes Roset, regidora d’Ensenyament, explica que enguany s’ha mantingut el mateix pressupost que l’any anterior, ja augmentat l’any passat per les situacions de més necessitat derivades de la Covid-19, per poder fer front a totes les sol·licituds. Els ajuts estan coordinats amb l’educadora social i les direccions del centres educatius, i es basen en barems diferents als dels protocols d’ajudes de caràcter social, ampliant així el nombre de famílies que hi tenen accés.

Les sol·licituds es podran presentar del 14 de juny al 2 de juliol a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, amb cita prèvia, i a través de la seu electrònica enviant una instància genèrica amb el formulari de sol·licitud i tota la documentació necessària.

Documentació

Bases de la convocatòria
Publicació de la convocatòria
Formulari de sol·licitud
Instància genèrica

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.