29.5.20 – SANT JUST DESVERN • Baix Llobregat

L’Ajuntament de Sant Just Desvern treballa i coordina amb les entitats la desescalada i l’impuls de l’activitat comercial i la que generen les entitats locals

0
124

L’Ajuntament de Sant Just treballa per coordinar la desescalada i la posada en marxa de diferents serveis amb les entitats del municipi. En aquesta línia, s’ha fet una primera reunió amb les entitats culturals, posant també damunt la taula el tema de les subvencions. 


Imatge d’arxiu. Foto: Aj.Sant Just.
L’Ajuntament treballa per coordinar la desescalada i la posada en marxa de diferents serveis amb les entitats del municipi. En aquesta línia, s’ha fet una primera reunió amb les entitats culturals, en la qual han participat l’alcalde i el regidor de Cultura, Joan Basagañas, per preveure la participació d’aquestes en la programació d’estiu, i en el marc de la qual s’ha constatat la bona disposició per adaptar-se a la nova situació i les ganes d’anar recuperant l’activitat de forma gradual i amb garanties. També es va posar damunt la taula el tema de les subvencions, i mentre algunes entitats necessiten els ajuts per la seva continuïtat, d’altres han expressat que poden renunciar-hi per destinar aquests diners per altres accions prioritàries davant la situació de crisi provocada per la COVID-19.
Hi ha previstes altres trobades, una aquest divendres amb les entitats esportives locals amb la participació del regidor d’Esports, Toni Collantes, i una altra de Casals d’Estiu la setmana vinent, amb el regidor d’Educacio i Infància, Just Fosalva, amb les entitats públiques i privades implicades.
D’altra banda, l’Ajuntament i les entitats comercials Dona i Empresa i Desvern Comerç, estan treballant conjuntament una campanya de comunicació per difondre i potenciar el comerç local de proximitat, amb la voluntat d’agrair, potenciar i fidelitzar les persones que durant el confinament han fet ús dels serveis i del comerç del poble. A la trobada d’ahir, a la qual eren les regidores de Comerç, Quima Jiménez, i de Comunicació, Gina Pol, ja es van concretar els canals per difondre la campanya divulgativa i que els propers butlletins municipals potenciaran el teixit comercial. Paral·lelament, s’està fent el seguiment de la posada en marxa d’una plataforma digital de compra i distribució per al comerç local.
Tanmateix, s’està redactant el Pacte de Ciutat entre les diferents formacions polítiques de l’Ajuntament i la ciutadania.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.