TÀRREGA • Urgell

L’Ajuntament de Tàrrega habilitarà un servei extraordinari i gratuït del bus urbà per Tots Sants

0
1831

El proper dimarts 1 de novembre, de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda, per facilitar els desplaçaments al Cementiri Municipal

L’Ajuntament de Tàrrega habilitarà un servei extraordinari del bus urbà per facilitar els desplaçaments al Cementiri Municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants. El transport es posarà a disposició de la ciutadania el proper dimarts 1 de novembre, de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda. El vehicle cobrirà cada mitja hora un trajecte que s’aturarà a les següents parades: avinguda de Catalunya (vora la plaça de Josep Pont i Creus), plaça del Centenari, Habitatges La Plana, plaça del Carme, plaça de Rafael Casanova i Cementiri Municipal. També es cobrirà la ruta de retorn en ordre invers.

El servei extraordinari del bus serà de franc per a tots els usuaris i caldrà dur mascareta obligatòriament, segons fixa la normativa sanitària. El consistori targarí ofereix així un mitjà de transport per anar a la necròpoli, espai situat a l’est del nucli urbà i que en el decurs de l’esmentada festivitat rep una major afluència de visitants.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.