8.8.18 – ROSES • Alt Empordà

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, nova presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà

0
74

La candidata del Partit Demòcrata va obtenir dinou vots, entre els quals hi havia els del seu grup i també dels consellers socialistes.


Moment del nomenament. Foto: CCAE.
L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha pres possessió com a presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà en substitució de Ferran Roquer. La candidata del Partit Demòcrata va obtingut dinou vots, entre els quals hi havia els del seu grup i també dels consellers socialistes. Dels altres candidats, Anna Massot, d’ERC, ha obtingut vuit vots; Toni Pérez, de Cs, només el seu, i Òscar Vergés, dos vots.
Montse Mindan ha assumit, en el seu parlament que el seu curt mandat seria clarament de continuïtat: "En onze mesos no té cap sentit fer canvis", i ha agraït a Roquer l’aprenentatge que havia tingut: "Sobretot he après com es pot delegat i donar plena llibertat i confiança per treballar. Tothom entén que jo no presentaré un programa nou ni un equip nou, seguiré les polítiques actuals", manifesta.
Durant el ple extraordinari també han pres possessió del càrrec de consellers comarcals Agustí Badosa i Esteve Gironès, tots dos alcaldes de CiU. En darrer terme, també ha confirmat la renúncia del vicepresident Quim Felip que ja ha pres possessió com a diputat. Les baixes de Roquer i Quim Felip, que es faran efectives en els propers dies, obligaran a redistribuir vicepresidències i delegacions de servei.
Montserrat Mindan, que té 54 anys, és l’alcaldessa de Roses des de l’agost de 2013 quan va substituir Carles Pàramo. Tot i que nascuda a Barcelona, viu a Roses des dels 16 anys. És diplomada en empreses i activitats turístiques i ha treballat en el sector del turisme i de l’hostaleria. Des de 1999 és regidora per Convergència Democràtica de Catalunya. Actualment ja ha estat elegida candidata pel Partit Demòcrata per encapçalar la candidatura de les municipals de l’any vinent.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.