BARCELONA  • Barcelonès

L’AMB aprova la declaració d’àrees d’habitatge tens dels 34 municipis metropolitans que ho han sol·licitat

0
1259

Amb l’acord adoptat avui pel Consell Metropolità de l’AMB, 20 municipis renoven per cinc anys més la declaració d’àrea d’habitatge tens aprovada el setembre del 2020. També s’ha aprovat inicialment la declaració de 10 municipis, amb la qual cosa ja són 14 els municipis on es preveu aprovar definitivament la declaració al ple del mes de setembre. L’objectiu d’aquesta declaració és regular el mercat de lloguer d’habitatges per desinflar els preus abusius que han de pagar els inquilins.

El Consell Metropolità del dimarts 27 de juliol ha renovat per cinc anys més la declaració d’àrees d’habitatge tens dels següents municipis: Badalona, Barberà del Vallès, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Montcada i Reixac, Montgat, Pallejà, el Prat de Llobregat, Ripollet, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans. 

Així mateix, els municipis de Cerdanyola del Vallès, Cervelló, Corbera de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, la Palma de Cervelló, Sant Adrià de Besòs, Sant Climent de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló i Tiana queden aprovats inicialment i s’afegeixen als de Begues, Castellbisbal, el Papiol i Torrelles de Llobregat. Es preveu que tots quedin aprovats al proper ple de setembre, després del període d’informació pública.

En total, l’AMB ha tramitat les 34 peticions que ha rebut per part dels municipis metropolitans. En el cas de Barcelona ciutat, la declaració es farà a través del mateix Ajuntament i en el municipi de Badia del Vallès, ateses les seves característiques especials, no s’estima necessari tramitar la declaració.Amb l’acord adoptat avui pel Consell Metropolità de l’AMB, 20 municipis renoven per cinc anys més la declaració d’àrea d’habitatge tens aprovada el setembre del 2020. També s’ha aprovat inicialment la declaració de 10 municipis, amb la qual cosa ja són 14 els municipis on es preveu aprovar definitivament la declaració al ple del mes de setembre. L’objectiu d’aquesta declaració és regular el mercat de lloguer d’habitatges per desinflar els preus abusius que han de pagar els inquilins.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.