13.12.16 – BARCELONA • Barcelonès

Mercè Conesa anuncia una dotació màxima de quatre milions d’euros pels aiguats d’aquest 2016

0
40

Aquest fons de contingència està adreçat a donar suport econòmic, material i tècnic als governs locals de tota la demarcació que es vegin afectats per danys en equipaments, infraestructures i serveis municipals a causa d’episodis meteorològics

La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, durant la roda de premsa prèvia al Consell d’Alcaldes del Mareme. Foto: Òscar Ferrer / Diputació de Barcelona.

Mercè Conesa, ha recordat que la corporació disposa d’«un fons per emergències amb una dotació econòmica màxima de quatre milions d’euros»

Conesa també ha destacat que la Diputació de Barcelona treballarà per agilitzar els tràmits necessaris per tal que els 18 ajuntaments que han sol·licitat les ajudes puguin fer front a les despeses sorgides, després de les valoracions tècniques oportunes. 
A més d’anunciar que espera poder concretar les ajudes passades les festes, Mercè Conesa ha assegurat que la Diputació de Barcelona treballarà «amb lleialtat institucional amb el Govern de la Generalitat», fet que ha de permetre pal·liar els efectes dels aiguats.
Augment d’un milió d’euros
El pressupost aprovat per la Diputació de Barcelona pel 2017 preveu que el fons de contingència existent per a tota la demarcació, augmenti un 25% i s’elevi dels quatre milions d’euros actuals fins als cinc milions. 
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.