18.9.19 – MOLLET DEL VALLÈS • Vallès Oriental

Mollet, premiada per enregistrar zero morts en accidents de trànsit al nucli urbà des de 2008

0
163

Mollet i la Policia Municipal han estat distingides amb el I Premi Educa Ciudad Zero que concedeix la Asociación Internacional de Profesionales para la Seguridad Vial (AIPSEV). El guardó també reconeix “la gran tasca” feta per prevenir sinistres viaris a través de l’educació per a la mobilitat segura i sostenible.

La ciutat de Mollet del Vallès i la seva Policia Municipal han estat reconegudes amb el I Premi Educa Ciudad Zero per haver enregistrat zero víctimes mortals en accidents de trànsit al nucli urbà durant els anys 2017 i 2018. De fet, a Mollet no hi ha hagut cap víctima mortal a les vies del seu nucli urbà des de 2008 fins ara, és a dir, durant onze anys consecutius.

El guardó també reconeix Mollet i la Policia Municipal per la seva “gran tasca” en la prevenció de sinistres viaris a través de l’educació per a la mobilitat segura i sostenible, i per a la resta de mesures:

·         Campanyes anuals d’alcoholèmia i drogues

·         Sessions i jornades de sensibilització per la mobilitat segura

·         Campanya Tu sumes o restes?

·         Activitat educativa Canvi de Marxa

·         Sistema de vigilància de la ciutat

·         Participació a la Festa de l’Esport al Carrer i a la Fira del Motor

·         Visites guiades a la comissaria de la Policia Municipal

 
El I Premi Educa Ciudad Zero de la Associación Internacional de Profesionales para la Seguridad Vial té com a objectiu fer un reconeixement públic a les ciutats de l’Estat espanyol amb una població igual o superior als 40.000 habitants que treballen per educar en la mobilitat segura i sostenible per prevenir els accidents de trànsit.

L’entrega del premi a la ciutat de Mollet i a la Policia Municipal es farà durant el II Congrés Internacional de Professionals per a la Seguretat i l’Educació Viària, que se celebrarà el 8 i 9 d’octubre a la Fira de Madrid.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.