02.09.14 – PALAMÓS • Baix Empordà

Nou projecte d’ampliació del cementiri de Palamós amb la construcció de seixanta nous nínxols

0
122

Les obres s’iniciaran aquesta setmana i quedaran totalment enllestides en el termini d’un mes. 


Fotografia del cementiri de Palamós.
Es tracta de la ubicació de noves rengles de nínxols que es construiran en un espai de 42 m2 paral·lel al mur perimetral sud d’aquest equipament. En els darrers anys l’Ajuntament de Palamós ha executat millores i ampliacions en els dos cementiris municipals de la vila, el de Palamós i el de Sant Joan.
L’Ajuntament de Palamós iniciarà aquesta setmana el projecte d’ampliació del cementiri municipal de Palamós amb la construcció de seixanta nous nínxols.
L’estructura dels nínxols es realitzarà en un espai de 42 m2 paral·lel al mur perimetral sud d’aquest equipament. En aquesta zona es construiran els 60 nous nínxols mitjançant el sistema de prefabricat de formigó.
Aquesta obra és a càrrec d’una empresa constructora i el seu pressupost global és de 33.500 euros. Es preveu que a finals d’aquest mes les obres de construcció dels nínxols quedin totalment enllestides.
Millores dels cementiris
Aquest projecte s’inclou en el pla de millores que l’Àrea de Cementiris de l’Ajuntament de Palamós ha executat en els darrers anys en els dos cementiris municipals de la vila, el de Palamós i el de Sant Joan.
Entre altres millores realitzades en els dos cementiris es destaquen la pavimentació d’alguns carrers, la instal·lació de noves fonts d’aigua, l’arranjament de parterres i de zones enjardinades, l’adquisició de noves escales i bancs, així com la ubicació de suports per posar regadores, recollidors i escombres. 
En el cas del cementiri de Palamós també es van construir en els darrers anys fins a 72 nous nínxols i 36 columbaris. Al cementiri de Sant Joan van ser un total de 40 nous nínxols i 25 columbaris.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.