Proclamades 40 candidatures per concórrer a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27S

0
231

A Barcelona s’han proclamat 9 candidatures; a Girona, 11; a Lleida, 10; i a Tarragona, 10
  • S’han exclòs 3 candidatures de les presentades inicialment: Guanyem Catalunya – Ganemos, a Barcelona; Escons en Blanc, a Girona; i Pirates de Catalunya – Per decidir-ho tot, a Lleida
  • En relació amb els comicis de 2012, s’han proclamat 24 candidatures menys
El Departament de Governació i Relacions Institucionals ha tramitat la publicació de les 40 candidatures proclamades oficialment que concorreran a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre. Aquesta informació s’ha publicat avui dimarts, 1 de setembre, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). A Barcelona s’han proclamat 9 candidatures; a Girona, 11; a Lleida, 10; i a Tarragona, 10.
 
En total, s’han exclòs tres de les candidatures presentades inicialment. A Barcelona no ha estat proclamada la candidatura de Guanyem Catalunya – Ganemos; a Girona ha quedat exclosa la d’Escons en Blanc, i a Lleida no s’ha proclamat la de Pirates de Catalunya – Per decidir-ho tot.
 
Així doncs, les juntes electorals provincials han proclamat 24 candidatures menys que a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2012, en què se’n van proclamar 64. A Barcelona s’ha passat de 16 candidatures proclamades el 2012, a 9 en aquests comicis; a Girona, s’han reduït de 16 a 11; i a Lleida i Tarragona, s’ha passat de 16 a 10.

Aquaracer series and world-class sailing events and occupation diving has a deep origin in twenty-first Century, tabulation craft, followed replica tag heuer UK avant-garde watchmaking tradition. Swiss Watch with Replica TAG Heuer classic yacht design watch is modeled, be good to hear or see, wear comfortable and pleasant, become the necessary choice for many people love watch. Aquaracer is a sports watch, from the world famous sailing event of the best warrior draw inspiration, for them to create special; it is the courage to challenge, and constantly go beyond expectation. Aquaracer with water sports There is nothing comparable to this lineage, initially to meet the professional sailing and scuba diving watch sports on the stringent requirements of creating, for its strong resistance and stable traveltime performance become at that time the leader in diving watch.

 
Termini per presentar recursos
 
D’acord amb el calendari electoral, el 2 i 3 de setembre les candidatures excloses poden presentar recurs, davant l’òrgan contenciós administratiu competent, la resolució judicial del qual es podrà notificar fins al 5 de setembre. Si s’escau, entre el 3 i el 7 de setembre, les candidatures podran presentar una sol·licitud del procediment d’empara davant el Tribunal Constitucional que s’haurà de resoldre entre el 4 i el 10 de setembre.
 
Proclamades 40 candidatures per concórrer a les eleccions del 27S:

Demarcació               Total      Candidatures proclamades 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.