15.09.17 – BARCELONA • Barcelonès

Puigdemont, Colau, Junqueras i Forcadell conviden Rajoy al diàleg pel referèndum

0
102

Les principals autoritats catalanes reclamen en una carta que s’escolti la veu de la ciutadania


El president de la Generalitat, Carles Puigdemont; la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a la reunió del Pacte Nacional pel Referèndum de l’1 de febrer del 2017 Foto: ACN.
A pocs dies de l’1-O, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el vicepresident, Oriol Junqueras, i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, han donat un nou pas. Han enviat una carta al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, amb còpia al rei Felip VI, on fan una crida a la negociació política per arribar a un acord sobre el referèndum d’autodeterminació a Catalunya.
A la carta a la qual ha tingut accés RAC1, Puigdemont i Colau recorden al Govern espanyol que una majoria de la societat catalana és partidaria d’un referèndum per resoldre el conflicte polític que viu Catalunya, i els hi demana diàleg “per abordar de quina manera ens podem posar d’acord perquè els catalans celebrem el referèndum. Un diàleg obert i sense condicions”.

Notícies relacionades:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.