10.8.18 – SANT JUST DESVERN • Baix Llobregat

Sant Just impulsa una línia d’ajuts destinats a la rehabilitació d’habitatges i la millora de les condicions del lloguer

0
136

L’objectiu d’aquests ajuts és promoure la millora de l’habitabilitat, l’accessibilitat i l’eficiència energètica del parc d’habitatges existent, així com incidir en els preus del mercat de lloguer.

L’Ajuntament ha aprovat unes bases pioneres per subvencionar la rehabilitació d’habitatges i millorar les condicions dels lloguers al municipi. L’objectiu d’aquests ajuts és promoure la millora de l’habitabilitat, l’accessibilitat i l’eficiència energètica del parc d’habitatges existent, així com incidir en els preus del mercat de lloguer. Aquesta línia de subvencions és compatible amb altres ajuts destinats a les mateixes actuacions, com ara els que ofereix el Consorci de l’Habitatge de l’AMB. 
 
Hi ha dos tipus de subvencions: 
 
Habitatge on resideix la persona propietària. L’Ajuntament i l’AMB ofereixen ajuts de fins a 2.000 i 3.000€ respectivament (5.000 euros en total) a fons perdut. 
 
Habitatge en règim de lloguer o destinat a lloguer. L’Ajuntament i l’AMB ofereixen ajuts de fins a 6.000€ cadascun. Aquest tipus d’habitatges s’incorporaran a la borsa municipal de lloguer durant cinc anys, i la persona beneficiària haurà de repercutir el cost subvencionat en el preu del lloguer on en la durada del contracte. 
 
Són subvencionables les següents actuacions: millora de les condicions d’habitabilitat, adaptació a la normativa vigent de les instal·lacions de l’interior de l’habitatge, millores energètiques i de sostenibilitat i millora de l’accessibilitat i la mobilitat interior de l’habitatge. 
 
El termini de recollida i lliurament de sol·licituds és del 3 de setembre al 26 d’octubre de 2018 a Promunsa (Ctra. Reial, 106, locals 6-7. (Edifici Walden 7) Tel. 93 470 79 30. 
 
Bases i sol·licituds disponibles a www.promunsa.cat
 
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.