OLOT • La Garrotxa

Última fase del projecte de millora de set places d’Olot

0
258

Han finalitzat els treballs de millora de les zones enjardinades així com la construcció d’una nova àrea de jocs infantils al barri de Montolivet

La setmana passada va començar l’última fase dels treballs de remodelació de 7 places de la ciutat d’Olot. Les actuacions, que formen part dels projectes ‘Revivim les places petites!’ i ‘Fem grans places i parcs’, van ser escollides per part dels veïns als Pressupostos Participatius. Darrerament va finalitzar l’arranjament de la zona enjardinada del barri de la Caixa, on s’ha instal·lat una nova àrea de jocs infantils.

Ara també s’ha posat punt final als treballs de millora de la zona enjardinada i la construcció d’un nou espai de joc infantil al barri de Montolivet. La setmana passada van finalitzar les actuacions pel que fa a la col·locació de tota la vegetació i arbrat pendent. Des del Consorci SIGMA s’encarregaran d’instal·lar el rec per a la zona de gespa i arbrat d’aquest espai, una actuació de millora complementària que abonarà directament el Consorci.

A part, també estan finalitzant els treballs a la plaça del Farcell, muntant els pals de vòlei i la protecció de la cistella al parc de les Planotes, els treballs de la plaça Pla de Dalt, la plaça Mas Baix i els jocs pendents de la plaça Gil Vidal i Forga.  

En tots els casos, els treballs han permès millorar els entorns amb la instal·lació de nous equipaments esportius, la inclusió de jocs cooperatius, nou mobiliari urbà com bancs, papereres i la revitalització de les zones amb nous enjardinaments i plantacions arbustives. D’aquesta manera, s’ha aconseguit millorar l’accessibilitat i gaudi i s’han instal·lat nous equipaments esportius i educatius.

La Brigada Municipal i el Consorci SIGMA han assumit part de les despeses dels treballs en aquestes set places que tenen un pressupost total de 49.610 euros.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.