16.4.20 – TITULARS

Aprovat gairebé general amb la nota dels dos primers trimestres

0
81

Només se suspendran alumnes en casos molt excepcionals, la resta del curs servirà per millorar la qualificació i hi haurà reforç al juliol

L’acord entre el Ministeri d’Educació i les autonomies sobre el curs escolar centra l’atenció de les portades d’aquest dijous. LaVanguardia informa: “Aprovat gairebé general amb la nota dels dos primers trimestres”. En la mateixa línia, El Periódico indica que “Tots els escolars passaran de curs” i ElPaís amplia: “Tots els alumnes passaran de curs excepte en casos excepcionals”. 

 

L’altre tema de capçalera són les crítiques al govern espanyol arran de la polèmica per l’enquesta del CIS. L’ABC i ElMundo asseguren que “Sánchez vol legitimar la censura” i que “El govern utiliza el CIS per justificar la censura als mitjans”, respectivament. Per la seva banda, LaRazón assenyala que “El gran pacte es frena i els partits veuen eleccions després de la crisi” i l’Ara destaca: “Els tests, principal escull d’Espanya per complir els requisits de la UE i l’OMS”.

 

Pel que fa a les portades regionals, el Regió7 informa que “El 71% de les empreses del Bages ja estan treballant” i el Segre es fa ressò que “El curs s’acabarà el mes de juny amb un aprovat generalitzat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.