20.10.14 – CALAF • Anoia

Calaf rep l’estudi de costos del cementiri i un pla d’autoprotecció

0
148

Aquest dilluns, el diputat d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge, Marc Castells, ha entregat a l’alcaldessa de l’Ajuntament de Calaf, Maria Antonia Trullàs, l’estudi de costos de manteniment del cementiri i el Pla d’Autoprotecció Municipal de les Festes estivals del municipi.

L’estudi de costos és una eina de suport a la presa de decisions d’inversió en la millora dels cementiris municipals. Per un costat, avalua les edificacions i l’àmbit d’urbanització del cementiri analitzant-ne l’estat de conservació. Per l’altre, proposa accions per una posta a punt inicial de les parts més deteriorades d’aquest i defineix les actuacions necessàries per mantenir anualment el cementiri en bon estat, estudia les taxes a aplicar i ofereix a la ciutadania un servei adequat.
Aquest estudi ha tingut un cost de 1.000€, finançat per la Diputació de Barcelona. D’altra banda, les despeses previstes per a les actuacions que s’han de dur a terme al cementiri, que té una superfície d’uns 6.200 metres quadrats i disposa de 1.691 unitats d’enterrament, són de 29.467€. 
 
PAU municipal
 
Aquest matí, Castells també ha fet entrega del Pla d’Autoprotecció Municipal (PAU) de les Festes estivals de Calaf, que té com a objectiu establir l’organització i els procediments mínims d’actuació per donar resposta a situacions d’emergència susceptibles de produir-se o aparèixer en el decurs dels actes al carrer organitzats en motiu d’aquestes festes d’estiu.
 
En concret, el Pla engloba actes al carrer, com mercats, fires tradicionals, música, teatre, concerts, esdeveniments esportius, sardanes, cercaviles, espectacles infantils i castell de focs de menys de 50kg de càrrega explosiva.
 
Aquest manual va dirigit a tot el personal de l’activitat que formarà part de l’estructura de resposta, amb la intenció que pugui afrontar de forma àgil qualsevol emergència que sigui detectada, salvaguardant la seva seguretat i la dels assistents a l’acte.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.