25.08.17 – BARCELONA • Barcelonès

Colau assisteix a la presentació del congrés de cardiologia més gran del món que se celebra a Barcelona

0
145

Sota el lema "40 anys d’intervenció coronària percutània" l’ESC Congress 2017 abordarà avenços des de la recerca i la pràctica clínica a l’educació de la població

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, al centre, amb Dolors Montserrat, ministra de Sanitat, a la seva dreta, i Antoni Comín, conseller de Salut, a la seva esquerra. Foto: Aj. de Barcelona. 

Del 26 al 30 d’agost Barcelona (recinte Fira Gran Via) serà la seu de l’ESC Congress 2017, que amb més de 4.500 nous estudis i 30.000 assistents és un dels congressos mèdics més importants del món

Amb quatre milions de morts cada any a Europa, la malaltia cardiovascular (MCV) persisteix com la principal causa de mort en el continent i el seu impacte és encara més gran en les dones que en els homes. El 2015, l’ECV va causar 124.197 defuncions a Espanya i 21.034 a Catalunya.
Amb gairebé 11.000 estudis presentats de més de 100 països, el congrés de l’ESC torna a ser de nou una veritable representació dels avenços científics aconseguits, tant a nivell europeu com internacional. Espanya se situa en el top 5 dels països que més treballs originals ha enviat.
Quatre blocs d’Hot Lines amb els estudis de major impacte destaquen en el programa científic del congrés, així com una àmplia cobertura d’estudis com l’estrés i desordres emocionals com a factor de risc, les diferències de gènere i edat en MCV, el coneixement real de la població sobre reanimació cardiopulmonar o els beneficis de l’ús de la telemedicina, entre molts d’altres.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.