25.7.18  • Alt Empordà

El Consell Comarcal de l’Alt EMpordà promou una nova campanya audiovisual per millorar la utilització dels contenidors de recollida selectiva

0
97

Els objectius d’aquesta acció de difusió general són el d’aconseguir una correcta utilització dels contenidors per part dels usuaris i augmentar la participació de la població en el correcte funcionament de la recollida selectiva

L’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal acaba de posar en marxa una nova campanya audiovisual de foment de la recollida selectiva de paper i cartró, envasos lleugers i envasos de vidre. Val a dir que la majoria de les veus que hi intervenen són del mateix personal de la institució, que ha col·laborat en aquesta iniciativa.
 
Els objectius d’aquesta acció de difusió general són el d’aconseguir una correcta utilització dels contenidors per part dels usuaris i augmentar la participació de la població en el correcte funcionament de la recollida selectiva, per tal de disminuir els residus que encara es dipositen al contenidor de rebuig.
 
Per a realitzar aquests vídeo s’ha utilitzat una tècnica mixta de gravació amb elements il·lustrats i animats a la postproducció. Té un toc realista però a l’hora còmic, extrapolant situacions quotidianes del dia a dia als diferents personatges (elements de reciclatge). D’aquesta forma el que s’intenta aconseguir és captar l’atenció del públic, creant un producte audiovisual atractiu i amb una tècnica artística, però a la vegada donar un conjunt de missatges molt claus per tal de conscienciar els diferents usuaris.
 
La difusió es preveu al llarg de tot un any, fins al mes de juliol del 2018, a través de xarxes socials com Facebook i YouTube, la televisió comarcal i mitjançant altres mitjans propis de difusió. La campanya té un cost d’uns 21.000 euros que es cobreixen íntegrament mitjançant la compensació econòmica destinada a campanyes de reciclatge que rep el Consell Comarcal de les organitzacions Ecoembes i Ecovidrio.
 
Tot i que els vídeos ja circulen per les xarxes socials, l’enllaç de Youtube per veure’l és aquí
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.