TORDERA • Maresme

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat obre la convocatòria de subvencions del programa al suport per a la obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments

0
2142

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria de la línia de subvenció “Programa al suport per a la obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments”:

L’objectiu de la convocatòria és dinamitzar el comerç mitjançant projectes de recuperació dels locals buits situats a la trama urbana consolidada del municipi, o al casc històric i els seus eixamples. Garantir el mix comercial òptim i adequat a cada zona, incrementant-ne l’atractiu i evitant el trencament del continu comercial mitjançant la reforma d’establiments amb un grau d’antiguitat o  parades de mercats municipals. I donar resposta als efectes causats per la declaració de l’estat d’alarma decretat arrel de l’emergència sanitària del COVID-19.

Les persones beneficiàries del programa són les professionals autònomes que estiguin donades d’alta en el règim especial dels treballadores per compte propi o autònomes (RETA), empreses titulars d’establiments de comerç i serveis, situats a peu de carrer i de parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

S’exclouen, les fundacions, les entitats territorials sense ànim de lucre i els gremis i entitats sectorials.

La quantia de la subvenció és de fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros.

Totes les perones interessades poden realitzar el tràmit telemàticament a través d’aquest enllaç.

El termini de presentació començarà el 5 d’octubre de 2021 a les 9h

Per a dubtes o consultes podeu contactar amb Promoció Econòmica a través del correu electrònic promocioeconomica@tordera.cat o bé al telèfon 937642816.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.