19.02.16 – PINEDA DE MAR • Maresme

El delegat del Govern visita el municipi de Pineda de Mar

0
148

El delegat del Govern, Miquel Àngel Escobar, va dur a terme ahir una visita institucional al municipi.

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha fet la seva primera visita institucional al municipi de Pineda de Mar on, després de signar el llibre d’Honor de la ciutat, s’ha reunit amb l’alcalde, Xavier Amor, i altres membres del consistori. En aquesta reunió l’alcalde li ha traslladat un seguit de qüestions relacionades amb el municipi per tal que des de la Delegació se’n pugui fer un seguiment. Entre aquests, cal destacar temes com són la preocupació compartida amb l’Ajuntament de Pineda de Mar i la Generalitat per a la captació d’inversions que generin la creació de llocs de treball, o el projecte d’urbanització de Can Carreres.
 
Posteriorment, han visitat l’Estació de Depuració d’Aigües Residuals (EDAR) de l’Alt Maresme i la sala multiespai de la Biblioteca Serra i Moret de Pineda. L’alcalde ha demanat col·laboració a la Generalitat perquè busqui tots els recursos econòmics disponibles, també a nivell europeu, per al finançament de les obres pendents a la depuradora de l’Alt Maresme, la qual es va posar en funcionament l’any 2012 i dóna servei als municipis de Pineda de Mar, Calella, Santa Susanna, Malgrat de Mar i Palafolls.
 
El delegat ha remarcat la voluntat de suport i col·laboració que es manté per part de la Delegació vers als Ajuntaments.
 
Aquesta trobada s’enmarca en el programa de treball que el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona segueix amb l’objectiu de conèixer de prop la realitat i les necessitats dels diferents municipis per tal d’oferir-los la màxima col·laboració.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.