22.4.20 – TITULARS

El govern central rectifica i deixarà sortir els nens a passejar des de diumenge

0
317

La pressió d’Unides Podem obliga a canviar el pla de Sanitat de permetre que els menors de 14 anys només anessin amb els pares a comprar

Pràcticament totes les portades d’aquest dimecres es fixen en el canvi de criteri del govern espanyol en el desconfinament dels menors. LaVanguardia, l’ABC, LaRazón i l’Ara indiquen que “El govern central rectifica i deixarà sortir els nens a passejar des de diumenge”, “El govern rectifica i els nens podran sortir a passejar”, “El govern rectifica en hores i deixa sortir a passejar els nens” i “Sánchez rectifica i deixarà sortir els nens a passejar”, respectivament. També titula de manera molt similar el Segre: “El govern rectifica i permet als nens passejar des de diumenge”.

 

Més crític, ElMundo diu que “Un govern depassat rectifica en hores sobre el passeig infantil”. Encara sobre el mateix tema, ElPeriódico destaca les “Passejades curtes per als nens de fins a 14 anys” i ElPuntAvui sintetitza: “Forçats a rectificar”. Per la seva banda, ElPaís treu en portada que “Espanya i Alemanya obren pas a un pacte anticrisi en la UE”.

 

En clau regional, el Regió7 informa: “El brot de la residència de Bagà, controlat amb 23 morts”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.