TARRAGONA • Tarragonès

El Museu d’Art Modern de la Diputació col·labora amb la Universitat Rovira i Virgili en un projecte per millorar l’accessibilitat cognitiva dels espais públics

0
809

El Servei Pedagògic del MAMT ha participat en la coordinació de les diferents etapes del projecte, protagonitzat per alumnes amb discapacitat intel·lectual del programa INSERLAB de la URV

Un grup d’alumnes amb discapacitat intel·lectual del programa INSERLAB de la Universitat Rovira i Virgili ha presentat aquest dilluns al Museu d’Art Modern l’informe d’accessibilitat que ha elaborat després d’estudiar les instal·lacions d’aquest equipament cultural de la Diputació de Tarragona. Aquesta activitat s’emmarca en el projecte de col·laboració que han dut a terme durant el curs 2020-21 el MAMT i la URV (Càtedra d’Inclusió Social). La iniciativa té com a objectiu final millorar l’accessibilitat cognitiva dels espais públics per tal d’adaptar-los a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Un total de 9 alumnes del programa INSERLAB (Orientació Professional per a la Inserció Sociolaboral) de la URV ha explorat durant diverses setmanes les instal·lacions del Museu d’Art Modern per tal d’estudiar-ne l’accessibilitat dels espais i de les obres d’art. El Servei Pedagògic del MAMT ha participat activament en la coordinació de les diferents etapes del projecte d’estudi, que també ha inclòs la creació de material divulgatiu en Lectura Fàcil sobre les obres d’art del Museu.

L’acte de presentació ha comptat amb la participació del diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Juanjo Garcia; del director del MAMT, Manel Margalef; de la vicerectora de Relacions Institucionals i Compromís Social de la URV, Misericòrdia Camps i del director de la Càtedra Inclusió Social URV, Angel Belzunegui.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.