En record de Manuel Cuyàs

0
349

Manuel Cuyàs va morir el passat 15 de juny a causa d’una leucèmia i després de no superar un transplantament de medul·la òssia a finals de maig


Foto: Alcaldes.eu

Manuel Cuyàs en un esmorzar d’alcaldes.eu el 2015, a Mataró  

Des d’alcaldes.eu sentim profundament la mort del periodista, escriptor i gestor cultural, Manuel Cuyàs, a qui vam tenir el plaer de conèixer gràcies a la relació que ens uneix, des de fa molts anys, amb El Punt Avui.

La seva presència va enriquir més d’un Esmorzar d’alcaldes.eu, entre ells, recordem especialment el que va tenir lloc a la seva ciutat natal, Mataró, el novembre del 2015 titulat “El Maresme: visions d’una comarca estratègica”. La seva comarca. I és que Cuyàs va dirigir, als anys 80, el Patronat Municipal de Cultura de l’Ajuntament de Mataró així com l’edició del Maresme del Punt Avui, com a director cultural primer, i com a director de l’edició de Catalunya posteriorment.

A més d’escriure una gran quantitat de llibres i, sobretot, milers d’articles periodístics, Cuyàs va ser l’encarregat de redactar les memòries de Jordi Pujol i era un col·laborador habitual de mitjans com el 324, Rac1 o 8tv. 

Aquí podeu llegir l’últim article de Manuel Cuyàs al Punt Avui del dia 15 de maig on el periodista escrivia: "Ha arribat el moment de fer una pausa llarga. L’hora del trasplantament tan anunciat ja és aquí. Gràcies a tots, lectors." DEP.

 
 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.